Начало Събития в Царево и региона Асен Блатечки гостува в Царево с "Опасно за живота"
  • Това събитие е минало.

Асен Блатечки гостува в Царево с „Опасно за живота“

41
0
Асен Блатечки гостува в Царево с

Детайли

Дата:
24 март 2016
Час:
18:30 - 20:00

Място

НЧ „Георги Кондолов – 1914“
ул. Хан Аспарух №34
Царево,България

Организатор

НЧ Георги Кондолов – 1914
Телефон:
(0590) 52034
Email:
kondolov@abv.bg
Уебсайт:
http://goo.gl/A98XPw

Гледа ли ви се комедия с елементи на екшън, интересна сюжетна линия и супер колоритни герои, които с шегобийска страст да поставят на публиката уловки и капани, а защо не и да ви накарат да се замислите за живота? Ако да, то тогава имаме страхотно предложение за вас – „Опасно за живота“. Постановката гостува в Царево на 24 март. Тя е дело на Асен Блатечки, който ще се изяви и като актьор.

В комедийния екшън се преплитат няколко теми – финанси, подставени лица, измамни схеми и какво ли още не, за да може впоследствие да ви въвлече в една почти нормална и реална житейска ситуация.

Те се нуждаеха от герой, а извикаха злодей.

Режи Дефорж е известен милионер, който обаче попада в големи неприятности заради опасността да бъде отвлечен и ограбен. Режи може и да е голям бизнесмен и да разбира от много неща, но охранителният бизнес и светът на престъпниците са последното нещо, до което някога е имал достъп. И тъй като винаги е бил прецизен в каквото и да се захване, а и е свикнал да се подготвя преди важна сделка или етап от живота си, той решава да се адаптира към нововъзникналите житейски обстоятелства предварително. Затова наема Серж Мигал, с който ще трябва да се сработи не само той, но и цялото семейство, за да бъдат научени на правилата на живот под обсада.

В главните роли са актьорите Асен Лозанов и Стефан Иванов. Гостуващи артисти са Асен Блатечки, Милена Маркова, Невена Бозукова.

Постановката е дело на Асен Блатечки, а сценография – на Антония Попова.

Датата на представлението е 24 март, началото е в 18:30 часа.

Билети ще се продават от 14 март на касата в читалище „Георги Кондолов – 1914“, на чиято сцена ще бъде и театърът.

Оставете коментар

avatar