Реклама в Царево.Инфо

Уеб сайтът Царево.Инфо е създаден през 2013 г., но идеята за него се ражда още през 2011 г. Повод за разработването му е фактът, че няма сайт на местно ниво, който да предлага редовна информация за местния бизнес, начини за настаняване, транспортни услуги, новини от района и т.н. Царево.Инфо е предложение за такава страница. Както съдържанието в нея, така и външният ѝ вид се поддържат ежедневно, старателно и с внимание към най-малкия детайл. Освен практична информация Царево.Инфо предлага исторически данни за населените места в района, информация за туристически атракции, авторски текстове за природни забележителности, традиционни фолклорни обичаи и културни събития.

9 причини да рекламирате в Царево.Инфо

01. Екипът се състои от местни хора, които познават добре района. Рекламирайки при нас, вие подкрепяте развитието на местния малък бизнес.
02. Сайтът Царево.Инфо е изграден, следвайки последните уеб практики и технологии. Страницата е напълно оптимизирана за преглед от мобилни устройства.
03. Текстовете в сайта са интересни както за местните жители, така и за гостите на общината. Те са съобразени с Етичния кодекс на българските медии - в него няма да откриете слухове, клевети и манипулативни публикации.
04. Царево.Инфо има постоянно увеличаващ се каталог с местни фирми и услуги, както и места за настаняване от региона. Лесна, достъпна и ценна информация за жителите и гостите на общината.
05. Царево.Инфо генерира повече посещения и има по-добра позиция при търсене в Google спрямо други регионални уеб сайтове с подобна тематика.
06. Аудиторията на Царево.Инфо е изключително разнообразна, което ни позволява допълнително да таргетираме Вашата реклама по демографски признаци, местоположение, интереси и др.
07. Царево.Инфо дава възможност за рекламиране чрез различни методи и пълно информационно обслужване на Вашите продукти, услуги и събития в добре поддържан и изпипан до пиксел уебсайт.
08. Царево.Инфо има добре поддържана Facebook страница с увеличаващ се брой органични харесвания и процент ангажираност на аудиторията. Достъп до Facebook групи с местно значение.
09. Можете да разчитате на разбиране, чуваемост, грамотност и компетентност в работата си с нас. Ние сме надежден и коректен партньор, а постигнатите резултати ни мотивират да се представяме все по-добре.

Начини за реклама в Царево.Инфо

Тук можете да разберете за начините и условия за реклама в сайта.

Презентация и данни за посещения

Презентацията е във формат .pdf , с размер 2.5 MB.