Запознайте се с екипа на Царево.Инфо!

Ние сме малък екип с големи амбиции и много, много идеи. Обичаме това, което правим, и се стараем да го правим добре. Всеки един от нас е израснал в Царево, затова познаваме добре района и много ни допада да бъдем разказвачи на морски и странджански истории. Отдадени сме, любознателни сме и постоянно се ровим в местната история, за да намираме интересни и непознати за широката публика факти. Следим всяко ново събитие и се опитваме да го отразим по възможно най-достъпния начин. С удоволствие подготвяме за вас новини, интервюта, галерии и нямаме търпение да ви покажем какво сме планирали за в бъдеще.

Екипът на Царево.Инфо работи не само с удоволствие, но и с мисия. Ето нещата, които приемаме много, много лично:
  • Обичаме морето, обичаме и планината. Наш приоритет е опазването на природата и съдействието за създаване на устойчив туристически модел;
  • Считаме, че традициите, обичаите, фолклорът и местният бит са уникални и безкрайно интересни. Важно е да ги съхраняваме и да помагаме за създаването на приемственост между старото поколение и младите хора;
  • Високо ценим усилията и таланта на местните артисти и приемаме присърце каузата да популяризираме тях и тяхното творчество;
  • Опознай родината, за да я обикнеш! В случая - опознай Царево и региона на Странджа, за да се влюбиш в тях и завинаги да останеш омагьосан. За нас е удоволствие да помагаме тази магия да се случва, като ви информираме за всичко, което сметнем за интересно и важно.
Младен Градев
Собственик/управител

0887 09 64 84

contact@tsarevo.info

Профил във FB

mladengradev.com

mg-lab.ltd

Младен Градев е завършил Лесотехническия университет със специалност "Интериор и дизайн на мебели", след което работи няколко години по специалността в различни фирми.
От 2011 г. работи на свободна практика и добавя уеб дизайна към своето портфолио.
Тогава започва и проекта Царево.Инфо, който поддържа и развива до днес.
Габриела Гърланова
Редактор

0879 95 22 75

gabi.g@tsarevo.info

Профил във FB

Габриела Гърланова е изучавала журналистика в СУ "Св. Климент Охридски" - с профил "Печат" и профил "Култура". Стипендиант по проекта "1000 стипендии" на фондация "Комунитас" със специалност "Български език и литература".
През 2014 г. е стажант във в. "Сега". Работила е като редактор за "Бранд Медия България" и като ПР специалист за "Евромаркет Груп". В Царево.Инфо започва като автор през 2015 г.