Начало Събития в Царево и региона Плажът на Варвара става дом на дръм енд бейс фестивала Bass Sea
  • Това събитие е минало.

Плажът на Варвара става дом на дръм енд бейс фестивала Bass Sea

91
0
Плажът на Варвара става дом на дръм енд бейс фестивала Bass Sea

Детайли

Начало:
4 август 2016
Край:
7 август 2016
Цена:
20 лв. – 40 лв.
http://bit.ly/bass-sea

Място

Плажът на Варвара
с. Варвара,ЦаревоБългария

Организатор

HMSU
Уебсайт:
https://www.facebook.com/hmsuorg/

Мястото е приказният плаж Варвара, а събитието се казва Bass Sea Festival. Първо издание, но изключително амбициозно. За четиридневното парти, което ще се случи от 4 до 7 август пристигат специални гости от Англия, сред които световноизвестните ди джеи Grooverider и Rough Tempo. Събитието е съвместна продукция на английския лейбъл Formation Records и родният екип на Hard Music and Sounds United. Цената е 35лв за всички дни и 20лв на вечер. Дневната част ще бъде безплатна.

Плажът на Варвара е добре пазена тайна, един морски рай, запазил своя непринуден черноморски чар. Единственото заведение опериращо на плажа е небезизвестния Wakeup бар, който тази година ще приветства два фестивала, единият от които Bass Sea Festival. Името е игра на думи – от Black Sea и Bass Festival и описва тематичната насоченост на музиката, а именно в жанровете дръм енд бейс, текстеп, джънгъл и дъбстеп.

Плажът на Варвара става дом на дръм енд бейс фестивала Bass Sea

Участниците са сред водещите ди джеи от България, а за събитието пристигат и специалните гости от англия Grooverider, Rough Tempo, Dushi, KRS Skills и Soul Savas. От родните ди джеи ще можем да да чуем дуото High Roll, прогресиращият в Европа и Света търновец L33 и още от водещите ди джеи от Hard Music and Sounds United. Дневната програма е подготвена от авангардния колектив Mirizma и ще включва фънк, дъбстеп и ликуид дръм енд бейс.

И понеже всичко това не е достатъчно организаторите са запазили лодка, на която ще се случи boat party. В продължение на три часа по залез слънце, 40 фена ще могат да слушат музика, да танцуват и да се радват на красотата на бреговете на Царево, Варвара и Ахтопол.

Организатор на събитието е “промо” екипа на Hard Music and Sounds United – най-старото и активно музикално движение за дръм енд бейс музика, което стартира още в далечната 1999г. В историята си HMSU има 16 фестивала на Витоша, съ-организация на Spirit of Burgas в частта с електронната музика, над 300 собствени събития в страната и региона и десетки верни фенове. Bass Sea Festival съвсем не е първото събитие по черноморието, но е първият четиридневен фестивал с марка HMSU.

Билетите за събитието вече са в продажба в мрежата на Евентим на цена от 35лв за четирите дни и 20лв за една вечер. На място цената за четирите дни е 40лв, а цената на партито с лодка – 40лв с включена консумация. Повече информация за събитията на HMSU можете да намерите на Facebook страниците на организатора и събитието.

Оставете коментар

avatar