Начало Събития в Царево и региона Георги Мамалев с моноспектакъл и представяне на биографията си в Царево
  • Това събитие е минало.

Георги Мамалев с моноспектакъл и представяне на биографията си в Царево

57
0
Георги Мамалев с моноспектакъл и представяне на биографията си в Царево

Детайли

Дата:
26 юли 2018
Час:
21:00 - 22:30
https://www.facebook.com/events/2168248673410919/

Място

НЧ „Георги Кондолов – 1914“
ул. Хан Аспарух №34
Царево,България

Организатори

Hacienda Beach
Община Царево

Един от най-култовите български театрални, кино и шоу актьори – Георги Мамалев, ще представи в Царево биографичната си книга и ще изнесе моноспектакъл. Събитието ще се състои в залата на Народно Читалище „Георги Кондолов” на 26 юли от 21:00ч. като част от програмата на фестивала за изкуство „Арт Поток”, организиран съвместно от община Царево и Хасиедна Бийч – Лозенец.

Книгата на известния актьор носи заглавието „Усмихни се, човече!” в унисон с комедийния талант и веселия нрав на Мамалев. Тя може да бъде намерена на българския пазар от малко повече от месец, а за написването ѝ помага журналистът Весел Цанков, който е приятел и колега с комедианта от доста години.

Георги Мамалев е роден в село Мамарчево, а първата му актьорска изява е под режисурата на неговия дядо, когато е едва петгодишен. Любовта към театъра не го оставя намира и го отвежда до Театралната академия, където е приет в класа на Апостол Карамитев, но впоследствие учи при Енчо Халачев. Веднага след завършването си започва да играе в Народния театър „Иван Вазов”. Следва запознанство с Тодор Колев, дебют в киното, много запомнящи се роли в българската кинематография във филми като „Оркестър без име”, „Тринайсетата годеница на принца”, „Последни желания”, „Летете с Росинант” и др. Заедно с Велко Кънев и Павел Поппандов създават шоу програмата „Клуб НЛО”, която и до ден днешен предизвиква усмивка върху лицето на повечето българи.

Как е преминало детството, учението и казармата, какви са възгледите за семейния живот и приятелството, както и какво се случва зад кулисите в театъра и зад кадър на снимачните площадки можете да научите при представянето на биографичната му книга. С Георги Мамалев можете да бъдете сигурни, че вечерта ще бъде изпълнена с усмивки и весело настроение.

Арт Поток Царево

Фестивал на изкуствата Арт Поток 2018

Фестивалът „Арт поток“ е културно събитие провеждащо се в Царево и Лозенец, организирано съвместно от Хасиенда Лозенец и община Царево. Неговата програма включва редица театрални постановки и художествени изложби.

Оставете коментар

avatar