Начало Събития в Царево и региона Международна туристическа борса Holiday and Spa Expo
  • Това събитие е минало.

Международна туристическа борса Holiday and Spa Expo

3
0
Община Царево се представя блестящо на международната туристическа борса

Детайли

Начало:
14 февруари 2013 @ 10:00
Край:
16 февруари 2013 @ 17:00

Място

Интер Експо Център
бул. Цариградско шосе 147
София,България

Организатор

Прим Експо
Уебсайт:
http://www.holidayfair-sofia.com

Международната туристическа борса Holiday And Spa Expo ще се проведе от 14-16 февруари 2013 година в Интер Експо Център, София, бул. Цариградско шосе 147. Организатор е Прим Експо, под патронажа на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, в партньорство с браншовите организации и Столична община.

Ваканция и Спа Експо се провежда в продължение на 30 години и е водещото туристическо изложение за България. Обичайно се открива през месец февруари, преди пролетно-летния туристически сезон.
Изложението е предназначено както за професионалисти, така и за масова публика.

Събитие от този род е отлична възможност за изложителите от страната и чужбина да представят своя продукт, новите си програми, да осъществят полезни бизнес контакти, да сверят часовника си с конкуренцията и да се запознаят с новите тенденции и промени в развитието на туристическия бизнес.

Чуждестранните участници откриват България с богатото разнообразието на предлагания туристически продукт и възможности за целогодишен туризъм – културен, спа и уелнес програми, релаксиращ еко и хоби туризъм, почивки на море и планина.

Разширява се и профилът на участниците, в изложението се представят самостоятелно исторически и археологически музеи, природни резервати, състави за автентичен фолклор и обичаи.

В рамките на съпътстващата програма по време на изложението ще бъдат дискутирани актуални проблеми в развитието на туризма, нови тенденции, начини за изграждане на атрактивен и конкурентоспособен продукт, посоката към развитие на вътрешния туризъм.

Както и миналата година, Община Царево също ще има свои представители на изложението, които можете да посетите на техния рекламен щанд.

Оставете коментар

avatar