Начало Събития в Царево и региона Комедията "Тя, той и още двама трима" закрива фестивала „Арт Поток”
  • Това събитие е минало.

Комедията „Тя, той и още двама трима“ закрива фестивала „Арт Поток”

77
1
Комедията

Детайли

Дата:
29 юли 2018
Час:
21:00 - 22:30
Цена:
20 лв.
https://www.facebook.com/events/2067937980090776/

Място

НЧ „Георги Кондолов – 1914“
ул. Хан Аспарух №34
Царево,България

Организатори

Hacienda Beach
Община Царево

На 29 юли от 21:00 ч. в читалището в Царево ще можем да се посмеем с театралното представление, закриващо фестивала за изкуства „Арт Поток”. Тази година ще стане с комедийната постановка „Тя, той и още двама трима“.

Представлението ще се играе премиерно, тъй като гастролира по театралните сцени из страната от едва месец. Пиесата „Тя, той и още двама трима“ е по текст на унгарския драматург със световно признание Жолт Пожгай, а точно тази негова пиеса е и най-играната му в съвременните театрални салони. Режисурата ще бъде на Богдан Петканин, когото публиката познава от вече утвърдили се в България комедийни постановки.

Актьорският състав обединява на едно място театрални звезди – секссимвола на българската кино и театрална сцена Аня Пенчева, Точно Токмакчиев, Кирил Ефремов, Александър Кадиев, Ненчо Илчев и Тихомир Благоев. Постановката показва пет театрални миниатюри, проследяващи любовни истории от гледната точка на жената, участваща в тях.

Аня Пенчева влиза в ролята на жена на средна възраст, която съвсем логично се стреми към намирането на щастието и създаването на семейство. Задачата обаче се оказва не толкова лека. Богдан Петканин ни представя шест нейни първи срещи, шест ухажора и шест смъртни случая. Комедията е доведена до пълен абсурд, а самотната жена – до пълно отчаяние. Дали ще открие любовта и ще остави своята следа в историята героинята на Аня Пенчева ще можете да разберете в неделя вечер в Царево в една комедия, която вече разсмя зрителите из цяла България.

Оставете коментар

avatar
Подреди по:   най-нови | най-стари | най-гласувани
чичи

Александър Кадиев е човекът! :)