Начало Събития в Царево и региона Концерт на група "Ел Греко Бенд"
  • Това събитие е минало.

Концерт на група „Ел Греко Бенд“

741
0
Концерт на група

Детайли

Дата:
20 август 2015
Час:
20:30 - 21:30

Място

Лятна сцена в Царево
Царево,

Организатор

Община Царево
Телефон:
0590 55050
Уебсайт:
http://tzarevo.net

Бандата е готова да разгорещи летните страсти сред феновете на гръцката музика. Те са отдавна познати на местната публика, а сега отново ще се погрижат и за доброто настроение на туристите.

А иначе — ядрото на „Ел Греко Бенд“ се оформя през 2000 година от трима музиканти, сред които и една дама — Краси от Черноморец, която освен да свири се справя и перфектно с гръцките ритми и мелодии. Създател на бенда е Росен Костов от Созопол, който разбира се е и майстор на бузукито. По-късно към тях се присъединява и Атанасиос от Гърция, който пък от години живее и работи в България и пловдивчанинът Димитър — клавир. Последното попълнение на групата е вокалистът Стефанос от Кипър.

Изявите им са много – от сцените в Гърция до родния Пловдив и всички черноморски градчета, където харесват и обичат гръцката музика. За поредно лято тяхна спирка ще бъде и Царево.

Всичко, което правим, го правим с много любов и единствено за нашата публика. Затова всеки един от концертите ни е различен и специфичен. Защото трябва да уловим настроението и нагласите на хората на място и да им предложим възможно най-добрите наши изпълнения – заяви за StrandjaNews ръководителят на „Ел Греко Бенд“ Росен Костов.

Музикантът сподели още, че техен кумир е великият Йоргос Даларас. Успели са да се срещнат с него за минути преди дни на големия му концерт на Арена Созопол.

А за гостуването си в Царево „Ел Греко Бенд“ са подготвили нови изненади в досегашния си познат вече репертоар.

Оставете коментар

avatar