Начало Събития в Царево и региона Любов за четирима
  • Това събитие е минало.

Любов за четирима

31
0

Детайли

Дата:
18 ноември 2014
Час:
18:30 - 20:30
Цена:
свободен

Място

НЧ „Георги Кондолов – 1914“
ул. Хан Аспарух №34
Царево,България

Организатор

Община Царево
Телефон:
0590 55050
Уебсайт:
http://tzarevo.net

Режисьорът Андрей Калудов ще поднесе на публиката един интересен и провокиращ съвременен спектакъл. Две семейства ще се впуснат в рисковано приключение – секс с напълно непознати.

Цял живот да бъдеш с любимия човек – това вероятно е мечта на всеки. Но как да запазиш интереса на другия към теб и твоя към него. Може би този въпрос е накарал двете семейства – Алекс и Дорис и Кристоф и Беа да търсят рискованото приключение – секс с напълно непознати. Една среща, една откровена размяна на партньори и… нищо повече. Според тях любовта в семейството няма да пострада, а може би ще се усили, може би ще разкрие нещо ново за всеки от тях? Съдбата е намислила друго. Да се забавляваш е прекрасно, но изненадата винаги е неочаквана и объркваща. Ако пожелаеш телата да се сливат без любов, кой може да каже какво ще поиска сърцето? Скромната и стеснителна Дорис може ли да се превърне в мечтаната партньорка за секс? Мъжественият Алекс, пожелал всички жени на света, гарантиран ли е срещу унизителната безпомощност? Светът на парите и бизнеса могат ли да убият и най-дълбокия любовен трепет в живота на Кристоф. Покорителката на мъжки сърца Беа защитена ли е от разтърсващо и преобръщащо целия й живот влюбване?

Пиесата „Любов за четирима“ на един от най-играните в момента автори – Щефан Фьогел е силна, както със смелото поставяне на нравствените проблеми за любовта и морала, така и с любопитната интрига на интересните съвременни образи. Очевиден майстор на диалога и ловките обрати на действието, той поднася на зрителя най-сериозните теми с тънко чувство за хумор и ирония.

Ролите в пиесата „Любов за четирима“ се изпълняват от звездите на телевизионния екран Десислава Бакърджиева (”Стъклен дом”,”Фамилията”), Васил Драганов (ролята на Радко от ”Столичани в повече”, „Комиците”), както и младите актьори на Драматичен театър Търговище Ивана Стоянова и Мартин Властанов.

Оставете коментар

avatar