Начало Събития в Царево и региона Моноспектакъл на Иванка Шекерова ще гледаме в Лозенец на „Арт Поток”
  • Това събитие е минало.

Моноспектакъл на Иванка Шекерова ще гледаме в Лозенец на „Арт Поток”

68
0
Моноспектакъл на Иванка Шекерова ще гледаме в Лозенец на „Арт Поток”

Детайли

Дата:
28 юли 2018
Час:
15:00 - 17:00
https://www.facebook.com/events/483541305402909/

Място

Hacienda Beach
Рибарска №45
с. Лозенец,
Телефон:
088 982 2888
Уебсайт:
https://haciendabeachbg.com/

Организатори

Hacienda Beach
Община Царево

Моноспектакълът „Никой не е пълно 6” на актрисата Иванка Шекерова ще можем да гледаме на 28 юли от 15:00ч. в Лозенец. Мястото е Naley beach bar на плаж Тарфа, а събитието е част от културните инициативи на фестивала за изкуство „Арт Поток” – съвместен проект на община Царево и Хасиенда Бийч.

За тези от вас, които не познават името на младата актриса, ще споменем, че тя е родена в Пловдив през 1984 г., а актьорско майсторство завършва в родния си град в ПУ „Паисий Хилендарски”. Част е от трупата на хасковския Драматично-куклен театър „Иван Димов”. Зад гърба си има и един собствен музикален проект – „Неонов куплет” по текст на Елин Рахнев и с участието на Жоро от Остава, а в клипа към парчето ѝ партнира художникът Стефан Божков.

Идеята за „Никой не е пълно 6” се ражда преди време точно в Лозенец, на брега на морето. Пловдивчанката споделя в разговор с Елин Рахнев свое минало преживяване, което я разсмива, а на драматурга му хрумва идеята да го превърне в комедиен моноспектакъл.

Обединените усилия на двамата дават прекрасен резултат не за първи път – няколко дни по-рано пък Иванка Шекерова ще чете стиховете на Рахнев от последната му стихосбирка „Зелда”, също в рамките на фестивала „Арт Поток”.

Тя определя моноспектакъла си като самоанализ и оценка на живота си. Актрисата със сигурност ще предостави едно по-различно изживяване на плажа – не пропускайте нейния представление.

Арт Поток Царево

Фестивал на изкуствата Арт Поток 2018

Фестивалът „Арт поток“ е културно събитие провеждащо се в Царево и Лозенец, организирано съвместно от Хасиенда Лозенец и община Царево. Неговата програма включва редица театрални постановки и художествени изложби.

Оставете коментар

avatar