Начало Събития в Царево и региона Комедия "На живо от оня свят" на Сатиричния театър открива фестивала „Арт...
  • Това събитие е минало.

Комедия „На живо от оня свят“ на Сатиричния театър открива фестивала „Арт Поток” в Царево

127
0
Комедия

Детайли

Дата:
20 юли 2018
Час:
21:15 - 22:30

Място

НЧ „Георги Кондолов – 1914“
ул. Хан Аспарух №34
Царево,България

Организатори

Hacienda Beach
Община Царево

Комедията „На живо от оня свят“ ще бъде първото театрално представление на фестивала „Арт Поток”. Постановката ще се играе на 20 юли на сцената на Народно читалище „Георги Кондолов 1914” в Царево от 21:15ч., веднага след откриващото събитие – изложбата „Триенале на сценичния плакат” в Общинския исторически музей.

„На живо от оня свят“ е под режисурата на Ивайло Христов, а за забавлението на зрителите отговарят опитните актьори от Сатиричния театър Албена Михова, Кирил Ефремов и Евгени Будинов. Пиесата е по текста на френския драматург Жан Ноел Фенуик с оригинално заглавие „Клюки от Ада”, а сюжета представя срещата между трима непознати – журналистка, фризьор и политик, не къде да е, а в Ада. Тримата наглед толкова различни помежду си образи се озовават изправени пред различни препятствия в опита си да разберат какво ги е събрало на онзи свят по едно и също време, а в хода на събитията се налага и да разгадаят тайнствената смърт на единия от тях.

Името на Ивайло Христов само по себе си е гаранция за безупречно поставена комедия, а актьорите с дългогодишен стаж на сатиричната сцена със сигурност ще прибегнат до най-добрите средства на жанра, за да задържат усмивката на лицата ви през цялото време. Театър „Сълза и смях” определя постановката „На живо от оня свят“ като „много смях през сълзи”, а дали ще успеят да разсмеят и разплачат и вас Албена Михова, Кирил Ефремов и Евгени Будинов можете да проверите в залата на читалището в Царево в петък вечер.

Билети за тази и всички постановки до края на фестивала „Арт Поток” могат да се закупят два часа преди представлението от касата пред читалището.

Арт Поток Царево

Фестивал на изкуствата Арт Поток 2018

Фестивалът „Арт поток“ е културно събитие провеждащо се в Царево и Лозенец, организирано съвместно от Хасиенда Лозенец и община Царево. Неговата програма включва редица театрални постановки и художествени изложби.

Оставете коментар

avatar