Начало Събития в Царево и региона Турнир по подводен риболов за купа „Василико” 2015
  • Това събитие е минало.

Турнир по подводен риболов за купа „Василико” 2015

44
0
Турнир по подводен риболов за купа „Василико” 2015

Детайли

Дата:
5 септември 2015
Час:
10:30 - 15:30

Място

Пристанището на Царево
Царево,България

Организатор

Българската федерация по подводни спортове
Телефон:
+359 2 975 3036
Email:
adm-bulf02@cmas.org
Уебсайт:
http://busf.info

За втора поредна година община Царево и Българската федерация по подводни спортове организира открит турнир по подводен риболов „Василико“ 2015 г. Първенството е и част от програмата на най-големият Рибен фестивал в Царево на 5 септември, като отбора на БФПС ще се включи в състезанието по приготвяне на най-вкусна рибена чорба.

Състезанието ще се проведе в разширена зона с граници: Север – с. Лозенец и Юг – с. Варвара. Зоната ще се уточни от Главния съдия в деня на състезанието и ще зависи от морските условия.

Откритият турнир по подводен риболов с международно участие се организира въз основата на правилниците на Световната конфедерация по подводна дейност. Турнирът е по двойки и е отворен за всички бивши и настоящи състезатели по подводен риболов, представени от клубове на БФПС по установения ред и уредили личното си членство в нея. Международните клубни отбори се приемат според правилника на CMAS.

Посрещането на участниците ще започне в 09.30 ч. на пристанището в Царево, а предвиденото времетраене на турнира е 5 часа. Допускат се само състезатели навършили 18 години.

Оставете коментар

avatar