Начало Събития в Царево и региона Почистване на плаж Липите, Синеморец
  • Това събитие е минало.

Почистване на плаж Липите, Синеморец

70
0
плаж Липите, Синеморец, общ. Царево

Детайли

Дата:
5 април 2015
Час:
10:30 - 16:00

Място

плаж Липите
Синеморец,България

Организатор

Surfrider Foundation Sofia
Email:
surfriderbg@gmail.com
Уебсайт:
http://www.surfriderbg.org/

Отново ударно за морето! Surfrider Sofia са изключително благодарни на бандата ентусиасти от гр. Царево, които за поредна година ще подкрепят Ocean Initiatives в България и ще организират почистване на плаж Липите, Синеморец.

Ако искате и вие да сте част от тази прекрасна инициатива и да влеете свежи сили на ударната група директно на плажа, до него се стига, като се тръгне от пътечките по десния скалист бряг на плаж Бутамята, с. Синеморец.

Препоръчително е, ако се решите да тръгнете на юг, макар и спонтанно, да вземете, колкото се може повече хора със себе си, ако имате свободни места в колите.

Почистването на плаж Липите е част от 20-те глобални Ocean Initiatives и кампанията на Surfrider Sofia, която за пета поредна година дава пример на обществото за отговорно отношение към нашето крайбрежие. Повече информация можете да намерите на страницата на събитието.

Присъединете се към нас на 4 и 5 април за по-чисти плажове! Морето има нужда от нас!

В случай че достъпът до плажа бъде ограничен, най-вече за извозване на събрания боклук и заради условията, си запазваме правото локацията да бъде променена с близък плаж на територията на Община Царево.
Не се предлага организиран транспорт до плажа, така че е препоръчително всеки да споделя, ако има място в кола или пък търси такова.

Оставете коментар

avatar