Начало Събития в Царево и региона Поезията на Мария Лалева ще може да бъде чута на плажа в...
  • Това събитие е минало.

Поезията на Мария Лалева ще може да бъде чута на плажа в Лозенец

51
0
actualno.com
Поезията на Мария Лалева ще може да бъде чута на плажа в Лозенец

Детайли

Дата:
28 юли 2018
Час:
16:30 - 18:30
https://www.facebook.com/events/201213600540799/

Място

Hacienda Beach
Рибарска №45
с. Лозенец,
Телефон:
088 982 2888
Уебсайт:
https://haciendabeachbg.com/

Организатор

Hacienda Beach
Телефон:
0882 888 228
Email:
club@hcndbeach.com
Уебсайт:
https://haciendabeachbg.com/

На 28 юли от 16:30 ч. любителите на поезията и морето ще могат да обединят двете си страсти в едно по време на литературното четене на Мария Лалева. То ще се проведе в бара на плаж Тарфа в Лозенец и е едно от събитията на тазгодишния фестивал за изкуства „Арт Поток”.

Мария Лалева е известна на българската публика със своите две издадени стихосбирки „Не съм ви ближна” и „Личен архив”, произведения из които ще могат да бъдат чути в съботния следобед край морето. Освен това е и продуцент и сценарист на наскоро излезлия игрален филм „Дамасцена”. Пасажите от все още неиздадения ѝ роман „Живот в скалите”, които сама пуска в социалните мрежи за най-нетърпеливите си почитатели, предизвикват огромен интерес сред публиката.

Поетесата вярва, че поезията е „твърде сериозна” и задължително трябва да бъде искрена и да идва от сърцето и душата. Може би това е и причината след като започва да споделя стиховете си в Интернет да получи широка популярност от признателни фенове, припознаващи себе си в творчеството ѝ.

Защо един икономист по професия решава да се превърне в най-честния между поетите, защо обича да разхожда душата си гола пред читателите и защо „всички влюбени са поети” ще можете да чуете от самата Мария Лалева на плажа в Лозенец в събота.

Арт Поток Царево

Фестивал на изкуствата Арт Поток 2018

Фестивалът „Арт поток“ е културно събитие провеждащо се в Царево и Лозенец, организирано съвместно от Хасиенда Лозенец и община Царево. Неговата програма включва редица театрални постановки и художествени изложби.

Оставете коментар

avatar