Начало Събития в Царево и региона Постановка "Арт" на царевска сцена
  • Това събитие е минало.

Постановка „Арт“ на царевска сцена

10
0
Постановка
Това е история за трима приятели, дълго премълчавани тайни и една картина 1.60 см/ 1.20 см, изобразяваща три бели линии на бял фон, която може да сложи край на едно 15-годишно приятелство.

Детайли

Дата:
9 юни 2013
Час:
19:30 - 21:00
Цена:
13 лв.

Място

НЧ „Георги Кондолов – 1914“
ул. Хан Аспарух №34
Царево,България

Тримата барони на Народния театър тръгват на турне с новата си постановка „Арт“ на Сатиричен театър „Алеко Константинов“ в копродукция с Three Bears Entertainment.

След огромния успех, който пожъна постановката „Спанак с картофи“ тримата близки приятели Владимир Карамазов, Захари Бахаров и Юлиан Вергов отново ще излязат заедно на бургаска сцена.

Това е история за трима приятели, дълго премълчавани тайни и една картина 1.60 см/ 1.20 см, изобразяваща три бели линии на бял фон, която може да сложи край на едно 15-годишно приятелство.

Серж (Бахаров) си купува скъпо модернистично платно на стойност 200 000 франка, но вместо ентусиазмът от покупката да бъде споделен и от най-близките му другари Марк (Вергов) и Иван (Карамазов), те показват някои от най-лошите си черти. Картината става повод за началото на разгорещен спор помежду им, който доста се отдалечава от дебат на тема модерно изкуство, казаха от Арт ателие, организатори на гастрола на пиесата.

Текстът на „Арт“ е на френския драматург Ясмина Реза, сценографията е поверена на Никола Тороманов, а музиката е дело на Калин Николов. Режисьорът Антон Угринов е успял да улови енергията и преживяванията на актьорите и да ги вплете в текста на Реза.

Личи си, че „Арт“ е лично преживяване за Бахаров, Вергов и Карамазов. В постановката актьорите освен големия си талант подаряват на зрителя и частица от личния си свят. И успяват неусетно да направят публиката съпрачастна.

Оставете коментар

avatar