Начало Събития в Царево и региона Сърф сесия 2013
  • Това събитие е минало.

Сърф сесия 2013

7
0
Сърф сесия 2013
Сърф сесия 2013 е мероприятие със състезателен характер включващо състезания в различни спортове - уиндсърф, кайт сърф, хавйски сърф и др.

Детайли

Начало:
5 септември 2013
Край:
7 септември 2013

Място

Големият плаж в Лозенец
Лозенец,ЦаревоБългария

Организатор

Сърф Училище „ОХО“
Уебсайт:
http://www.oxo.bg

През последните единадесет години, всяка есен от 5 до 8 септември Сърф Училище „ОХО“ организира спортно събитие, което обхваща демонстрации и регати по уиндсърф, кайт сърф, хавйски сърф, катамарани, турнир по плажен волейбол.

Целта е популяризиране на водните спортове, вдъхновението на младите хора и мотивацията им за понататъчно развитие, обмяната на опит и впечатления от изминалият сезон, както и ревизия на наученото през лятото.

Сърф сесия 2013 е ежегодно мероприятие с 10 годишна история и със състезателен характер, включващо състезания в различни видове спорт. Възрастовите групи са с широк диапазон – от най-малките до най-възрастите, както аматьори така и професионалисти. Всекидневното видео и фото заснемане позволява на всеки участник да се почувства герой на вечерните прожекции по време на купоните.

За последните десет години това събитие се превърна в една очаквана традиция за всички приятели на сърф училище „ОХО“, особено за най-малките сърфисти.

Очакваме всички желаещи да участват или просто да се наслаждават на гората от ветрила и уменията на участниците на 5 септември на Централен плаж Лозенец пред сърф училище „ОХО“ за официалното откриване на Сърф Сесия Лозенец 2013. Записването за участие става на място.

Оставете коментар

avatar