Начало Събития в Царево и региона Среща с представители на ОИЦ - Бургас
  • Това събитие е минало.

Среща с представители на ОИЦ – Бургас

4
0
Среща с представители на Областен информационен център Бургас
От Областен информационен център Бургас ще Ви запознаят с възможностите за кандидатстване по текущите актуални схеми и предстоящи такива.

Детайли

Дата:
12 юни 2013
Час:
11:00 - 13:00

Място

НЧ „Георги Кондолов – 1914“
ул. Хан Аспарух №34
Царево,България

Организатор

ОИЦ Бургас
Email:
oic.burgas@gmail.com
Уебсайт:
http://www.burgas.bg/bg/info/index/647

Областен информационен център – Бургас има удоволствието да Ви покани на информационна среща на тема „Актуални и предстоящи възможности за кандидатстване по Оперативна програма Развитие на конкурентоспособността на българската икономика“ 2007 – 2013.

На събитието ще научите повече за основните дейности на ОИЦ – Бургас – с какво можем да Ви бъдем полезни и как да се свържете с нас. Ще Ви запознаем още и с възможностите да кандидатствате по текущите актуални схеми – „Внедряване на иновации в предприятията“ и предстоящи – „Технологична модернизация на малки и средни предприятия“ по Оперативна програмата „Конкурентоспособност“. След срещата, всеки от Вас ще може да участва в дискусията относно въпроси, свързани с Оперативните програми за текущия и бъдещ програмен период.

Повече информация за Областен информационен център – Бургас

ОИЦ – Бургас е създаден по проект № BG161РО002-3.3.02-00018-С0001 „Създаване и функциониране на Областен информационен център – Бургас“ и е част от мрежата от 27-те Областни информационни центрове. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на оперативна програма „Техническа помощ“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Дейността на Областен информационен център Бургас включва:

  • Предоставяне на обща и специализирана информация за Оперативните програми и Националната стратегическа референтна рамка, за политиките и програмите на ЕС, и съществуващите добри практики;
  • Предоставяне на експертна помощ относно възможностите за кандидатстване и откритите процедури по Оперативните програми;
  • Създаване и поддържане на активна мрежа от сътрудничества с Управляващите органи и междинни звена на Оперативните програми, с други информационни мрежи, национални и регионални медии, НПО, местни и регионални власти и частен сектор;
  • Организиране на информационни и тематични събития;
  • Съдействие при организацията на информационни инициативи и събития, организирани от Централния информационен координационен офис, Централния информационен офис, Управляващите органи и Междинните звена на Оперативните програми.

Оставете коментар

avatar