Начало Събития в Царево и региона Стенд-ъп комедия ще забавлява гостите на Царево през август
  • Това събитие е минало.

Стенд-ъп комедия ще забавлява гостите на Царево през август

48
0
Стенд-ъп комедия ще забавлява гостите на Царево през август

Детайли

Дата:
15 август 2018
Час:
20:30 - 21:30
Цена:
10 лв.

Място

Лятно кино в Царево
ул. "Пенека" № 12
Царево,

Организатор

Община Царево
Телефон:
0590 55050
Уебсайт:
http://tzarevo.net

Смехове ще огласят центъра на Царево вечерта на 15 август, защото неповторимият комик Ники Станоев ще забавлява гостите със своята стенд-ъп комедия „Ники Говори”. Събитието ще се проведе в лятното кино, а билетите могат да бъдат резервирани още сега.

За тези, които не познават Ники Станоев от многобройните му участия във всякакви комедийни формати в българския ефир, ще споменем, че освен с играта си в някои от най-популярните към момента ситкоми у нас, той може да се похвали и с изключително сериозни роли в театъра, както и с второстепенните си роли в няколко холивудски филма.

Това не е първата изява на Ники Станоев в Царево – миналата година той взе участие в литературното четене към проекта „Пощенска кутия за приказки” на Гери Турийска, което беше част от програмата на фестивала за изкуствата „Арт Поток”. В промо видеото за стенд-ъп комедията той официално се извини, че няма да бъде част от тазгодишния Рибен фест през септември.

Темата на импрокомедията, която актьорът е предвидил за изпълнението си в морския град, е музиката и всичко свързано с нея. Той планира да разгледа хронологията в развитието на музиката и промяната на музикалните вкусове от началото на своя живот, или от 80-те години на миналия век та до днес. Всичко това разбира се ще бъде поднесено с нотка ирония, сарказъм и чиста проба хумор.

Не пропускайте тази изпълнена със смях вечер, за да разберете тайната зад странните жестове на изпълнителите, както и зад дрескода на феновете на различни музикални жанрове. Ники Станоев ще сподели и какви са били плюсовете и минусите на музиката в развитието на неговия живот.

Билети можете да резервирате на телефон +359 877 477 113, а тези от вас, които не успеят, вероятно ще съжаляват, чувайки шумни изблици на смях, докато минават по градския площад.

Оставете коментар

avatar