Начало Събития в Царево и региона Царево ще бъде първа спирка от лятното турне на "Aйрън Мен" 2016
  • Това събитие е минало.

Царево ще бъде първа спирка от лятното турне на „Aйрън Мен“ 2016

175
0
Царево ще бъде първа спирка от лятното турне на

Детайли

Дата:
18 юни 2016
Час:
17:30 - 21:00

Място

Лятна сцена в Царево
Царево,

Организатор

Българска Федерация На Силовите Атлети „Aйрън Мен“
Телефон:
088 806 0760
Уебсайт:
http://strongmanbg.com/

На 18 юни (събота) град Царево ще бъде разтърсен от втори кръг на Откритото Държавното първенство по силов многобой „Aйрън Мен“ 2016 г. Турнирът е част от кампанията „Силните срещу дрогата“, а старта ще бъде даден в 17,30ч. на „Морска сцена“ в града. Събитието ще се проведе по покана и под патронажа на кмета на Община Царево.

Осем от най-силните мъже от България и Сърбия ще пристигнат в морския град за да се борят за призовите места в престижното първенство. Най-оспорвана се очаква да е борбата за първото място между Иван Мрянков, който завърши втори в предния кръг, Явор Благоев и Кристиян Златков. Сърбия ще бъде представена от своя шампион Дарко Калинович, който ще е най-сериозната преграда към първото място на нашите момчета.

Железните атлети ще мерят сили в шест дисциплини – „Дърпане на пожарен автомобил 12 тона“, „Фермерска разходка“, „Логлифт за максимално повдигната тежест“, „Гигантски дъмпел“, „Кобилица“ и „Камъните на Атлас“. Най-красивите девойки ще асистират на мускулестите спортисти.

След силовия многобой ще се проведе и турнир за аматьори по Лег за най-много повдигания на 60 и 80 килограма.

Много адреналин, силни мъже, красиви жени – всички това и още много очаква всички, които изберат да станат част от зрелищното шоу „Aйрън Мен“ 2016 в Царево.

Оставете коментар

avatar