Начало Събития в Царево и региона Творческа работилница за великденски яйца за децата в Лозенец
  • Това събитие е минало.

Творческа работилница за великденски яйца за децата в Лозенец

96
0
Творческа работилница за великденски яйца за децата в Лозенец

Детайли

Дата:
24 март 2018
Час:
14:00 - 16:30
https://www.facebook.com/events/818474725026246/

Място

Кметство Лозенец
ул. Крайморска №17
с. Лозенец,8277

Организатор

Кметство Лозенец
Телефон:
089 743 2387
Email:
lozenets.bg@abv.bg
Уебсайт:
https://www.facebook.com/lozenets.hall

Кметството на курортното селище организира творческа работилница за боядисване на яйца за децата в Лозенец. Тя ще се състои тази събота, 24 март. Малките творци могат да покажат креативността си като декорират яйца и изработят различни видове украса за празника.

Материалите, необходими за художествената дейност, ще бъдат закупени от страна на кметството. Участието също ще бъде безплатно, но родителите на участниците трябва да предупредят организаторите за желанието на децата си да се включат. Това може да стане на телефон 0876 529 170 – Таня Желяскова.

Най-хубавата част е, че всичко изработено по време на творческата работилничка, ще си остане за малките автори, които сами ще преценят дали произведенията им да красят собствените им домове, или да послужат като празничен подарък за близките и приятели.

От кметството коментираха, че инициативата цели да зарадва децата в Лозенец, тъй като те оценят празника най-искрено и неподправено. Това е един от начините на институцията да осигури празнична атмосфера в курортното селище. Организаторите се надяват работилницата да има висока посещаемост, за да се превърне в традиция и занапред.

Оставете коментар

avatar