Начало Събития в Царево и региона Wake Up Stran-Jah 2014
  • Това събитие е минало.

Wake Up Stran-Jah 2014

Летни нощи под звездите, край вълните и безкрайно парти на Варвара.

20
0
Wake Up Stran-Jah 2014

Детайли

Начало:
1 август 2014
Край:
10 август 2014
Цена:
1 лв. – 50 лв.

Място

Плажът на Варвара
с. Варвара,ЦаревоБългария

Организатор

Wake Up – Varvara
Телефон:
088 576 6115
Уебсайт:
https://www.facebook.com/wakeupvarvara

Най-дългото парти стартира този петък на плажа на Варвара. За втора поредна година 10 дни и нощи ще се слеят в едно. За всяка от десетте вечери на август WAKE UP VARVARA са поканили DJ и изпълнители от родната и световната сцена, които да оставят траен отпечатък в съзнанието на феновете.

За кик-старт партито на 1-ви август пристигат резидентите на култовия SUNWAVES FESTIVAL – румънците BARAC и GESCU, на 2-ри – диджеят на Cavo Paradiso ENDIE KENZAK, звездата на лондонския „New school“ House ASAD RIZVI е на 6-ти август, легендарните CURE-SHOT и TANGUN на 7-ми, италианският магьосник FILIPPO NARDI на 8-ми и световно известния канадец JOJO FLORES на 9-ти август. BASS-мафиотите от Camp Sessions и Breakalicious, магнетичните MAGNTK и познатото ни RAGGA MUFFIN парти – все в лятна стилистика, допълват музикалния афиш.

Можем да бъдем сигурни, че плажът на Варвара отново ще е гореща парти точка. Просто си изберете дата и се впуснете в приключението!

Програма на Wake Up Stran-Jah 2014

01 Август – Gescu & Barac (Ro)
02 Август – Endie Kenzak (Cavo Paradiso, Gr), Pected Box (Gr)
03 Август – Ragga Muffin (Live) – Facebook събитие
04 Август – Magntk (Live)
05 Август – BG All Stars
06 Август – Asad Rizvi (Uk)
07 Август – Cure-Shot & Tangun (Tr) & Uzi
08 Август – Filippo Nardi (It)
09 Август – Jojo Flores (Can)
10 Август – Bass Mafia

И още: DJ Ilko, DJ Jijo, DJ Ihou, Let Go, Mr. Moon, George Quest, Indy, Relina, Slavi Peev, Blazh Dimitrov, Utkan & Guney, Soundmates, Pacho & Pepo…

Можете да следите подробности около събитието във неговата Facebook страница, а билети може да закупите от Eventim или на място.

WAKE UP STRAN-JAH ще се вихри на две сцени: дневни и нощни. Дневните партита ще стартират всеки ден в 14:00, а нощните след 22:00 и ще ни държат будни до зори.

Оставете коментар

avatar