Начало » Обществени услуги в Царево и региона » Коли под наем в Царево и региона » LowCostCars – най-евтините автомобили под наем

LowCostCars – най-евтините автомобили под наем

137

Информация за контакт

LowCostCars

Созопол, стадион Созопол, ул. Републиканска

+359 886 00 21 21

sales@lowcostcars.bg

lowcostcars.bg

Lowcostcars.bg

Все още няма оценки

Оставете оценка

Работно време

Работни дниРаботно време
Всеки денот 09.00 до 19.00 часа

LowCostCars предоставя най-евтината, достъпна и надеждна рентакар услуга в България. Те са се специализирали в предлагането на евтини коли под наем на територията на цялата страна. Цените им са без конкуренция, гарантирано най-ниски, а процесът по наемането на автомобила максимално улеснен. Ако държите на сигурността и спокойствието по време на почивката си, без непременно да карате нов автомобил, LowCоstCars e Вашият първи избор. Компанията гарантира изрядно поддържани автомобили напълно отговарящи на изискванията на клиентите.

LowCostCars е марка на Top Rent A Car и е наследила дългогодишния опит на водещата компания за отдаване на автомобили под наем в България. Ниските депозити, незадължителна кредитна или дебитна карта, възможност за направа на резервация по интернет, имейл или телефон, както и разнообразните методи за плащане (карта, банков път или в брой) са изцяло насочени към създаването на една достъпна рентакар услуга.