Начало » Обществени услуги в Царево и региона » Транспортни услуги в Царево и региона » „Черно море юг транспорт“ ООД – лицензиран автобусен транспорт

„Черно море юг транспорт“ ООД – лицензиран автобусен транспорт

614

Информация за контакт

Черно море юг транспорт ООД

гр. Царево, ул. "Христо Ботев" №16

0590 5 21 26

0887 649 801

0590 5 21 26

bleksealtd@abv.bg

5/5 (2)

Оставете оценка

„Черно море юг транспорт“ ООД е основана през 2000 година и се развива успешно в сферата на транспорта. Екипът на фирмата се състои от професионалисти с богат опит.

На своите клиенти фирмата предлага бързо и комфортно пътуване с модерни и удобни автобуси, отговарящи на всички технически изисквания.

Дългогодишният опит на екипа в транспортните услуги гарантира висококачествено обслужване отговарящо на всички международни стандарти.

Фирмата разполага с превозни средства с места от 4 до 56 места. Луксозните автобуси и микробуси осигуряват комфортен и безопасен транспорт. Всеки автобус е оборудван с DVD, монитор, кафе машина, хладилник и санитарен възел.

Автобусния парк на компанията се поддържа от квалифицирани специалисти, които се грижат по всяко време за изправността и надеждността на превозните средства.

Фирмата е собственик на атракционни автобуси, извършващи превоз по линиите Царево-Арапя-Царево и Царево-Нестинарка-Царево.