Начало » Обществени услуги в Царево и региона » Спорт в Царево и региона » KombatXtreme с Елена

KombatXtreme с Елена

291

Информация за контакт

KombatXtreme с Елена

гр. Царево, ул. "Хан Аспарух" №38

+359 877 477 113

ellstoyanova@yahoo.com

KombatXtreme with Elena

5 лв.

5/5 (1)

Оставете оценка

KombatXtreme е супер динамичен боен фитнес клас, а влизането във форма с него е винаги забавно и тонизиращо!

По време на 60 минутната тренировка се изпълняват автентични движения от бойни техники, плавно съчетаващи се в пленяваща сетивата хореография. Музиката, разбира се, е преливаща от адреналин, а положителните резултати от тренировката са гарантирани!

Тренировките се провеждат в сградата на пощата в Царево, на третия етаж.

Ползи от KombatXtreme

Подобряване на кръвоснабдяването на мускулите.
KombatXtreme® помага за усилената работа на сърцето и белите Ви дробове и по този начин до мускулите в тялото Ви достига по-голямо количество кислород и хранителни вещества. Така мускулите Ви работят ефективно през цялото време на тренировката. Подобряването на кръвообращението на мускулите помага в значителна степен за премахване на мускулните болки и дискомфорт.

Повишаване на мускулната издръжливост.
Колкото по-често посещавате тренировките поKombatXtreme®, толкова по-бързо ще постигнете значителна физическа издръжливост. По този начин тялото Ви ще се приспособи към по интензивното физическо натоварване, което от своя страна ще ви накара да се почувствате много по-жизнени.

Поддържане на здравословно тегло.
Тренировките по KombatXtreme® са един от най-добрите варианти за изгарянето на излишните калории и мазнини във вашето тялото. Лесно достъпките упражнения в тренировката се превръщат в здравословен начин за редуциране на излишните килограми и намаляване на процента мазнини в тялото Ви.

Подобряване на психоемоционалното състояние.
Хората, които редовно практикуващи аеробни упражнения са много по стабилни психически от тази, които не спортуват. Тъй като аеробните упражнения са един от най-ефикасните начини за борбата със стреса и депресиите. Практикувани редовно, аеробните упражнения помагат за регулиране на психичните функции и по-добро емоционално здраве.