Начало » Обществени услуги в Царево и региона » Спорт в Царево и региона » X Challenge Park – приключенски парк в Царево

X Challenge Park – приключенски парк в Царево

77

Информация за контакт

X Challenge Park

office.xchallenge@gmail.com

a-team.bg

X Challenge Park

4/5 (1)

Оставете оценка

X Challenge Park предоставя възможност за практикуването на повечето атрактивни и екстремни спортове сред приятната обстановка на прохладна борова гора. Новооткритият парк разполага с професионален пул за скейборд, кънки, БМХ и др., дърт трасе за планинско колоездене, както и въжена градина с няколко атракциона: скок със статично въже „махало“, тролей и детска въжена линия за най-малките.

За тези, които никога не са опитвали, но имат желание да се докоснат до тези спортове, X Challenge Park предлага обучение от професионални инструктори по съответния вид спорт.

Любителите на къмпинга могат да прекарат незабравими вечери в обособения палатков лагер на X Challenge Park и да се насладят на уюта на лагерното огнище. Къмпингът разполага със санитарно помещение с топла вода, което допълва удобствата за комфортно изкарване.

За приятния престой и доброто настроение се грижи екип от млади хора, които са отдали живота си на спорта и искат да предадат ентусиазма си и на вас.