Начало » Обществени услуги в Царево и региона » Спорт в Царево и региона » X Challenge Park – приключенски парк в Царево

X Challenge Park – приключенски парк в Царево

5243

Информация за контакт

X Challenge Park

гр. Царево, ул. Преображенска №38

0888 44 00 59

office.xchallenge@gmail.com

X Challenge Park

4.94/5 (16)

Оставете оценка

Работно време

Понеделник - Неделя
10:30 – 20:30 (през активния летен сезон)

X Challenge Park предоставя възможност за практикуването на повечето атрактивни и екстремни спортове сред приятната обстановка на прохладна борова гора. Паркът разполага с професионален пул за скейборд, кънки и БМХ, дърт трасе за планинско колоездене, висяща въжена градина с няколко атракциона: скок със статично въже „махало“, тролей и детска въжена линия за най-малките. От тази година паркът разполага и с легион-трасе за обща физическа подготовка, както и организирани часове по кондиционна тренировка, kangoo jumps, хип-хоп танци.

За тези, които никога не са опитвали, но имат желание да се докоснат до тези спортове, X Challenge Park предлага обучение от професионални инструктори.

Любителите на къмпинга могат да прекарат незабравими вечери в обособения палатков лагер на X Challenge Park и да се насладят на уюта на лагерното огнище. Къмпингът разполага със санитарно помещение с топла вода, което допълва удобствата за комфортно изкарване.

На територията на парка се намира и бистро „В парка“, което предлага вкусна, домашно приготвена храна.

За приятния престой и доброто настроение се грижи екип от млади хора, които са отдали живота си на спорта и искат да предадат ентусиазма си и на вас.

Отзиви от потребители в Google