Начало » Обществени услуги в Царево и региона » Здравни и лечебни заведения в Царево и региона » Медицинска лаборатория Лина в Царево

Медицинска лаборатория Лина в Царево

2511

Информация за контакт

Медицинска лаборатория Лина

гр. Царево, ул. "Милин Камък" №10

0885 504 452

www.lina-bg.com

Медико диагностична лаборатория Лина

5/5 (3)

Оставете оценка

Работно време

Понеделник - ПетъкСъбота - Неделя
08.00 - 16.00 ч.Почивни дни

Медико-диагностична лаборатория „Лина“ ЕООД изгражда първата си лаборатория в Бургас през 1999 г. Благодарение на бързото, качествено и коректно обслужване на пациентите, за кратко време успява да се наложи в черноморския град и региона.

Днес МДЛ „Лина” има клонове в Бургас, Поморие, Несебър, Созопол, Карнобат, Айтос, Руен, Царево, Средец, Сунгурларе. Обслужва болници, диспансери, медицински центрове, а също така предлага като и услугата „домашно посещение”.

Участието на Медицинска лаборатория Лина в системата за външен лабораторен контрол гарантира постоянна връзка с катедрите по Клинична лаборатория в Медицинските университети в страната, а разработената и поддържана информационна система осигурява автоматизиране на диагностичния процес и постоянна двустранна връзка между регистратура и лабораторна техника.

Медицинска лаборатория Лина предоставя уникален идентификационен код за всяка проба и пациент още в момента на регистрация, който свежда вероятността за допускане на грешки до абсолютен минимум. За да покрие напълно изискванията за максимална точност в резултатите и за да запази водещото си място в тази сфера, МДЛ „Лина” ЕООД въведе в експлоатация интегрираната система Cobas 6000 SWA, производство на световно доказалата се компания Roche Diagnostics Deutschland GmbH.

В стремежа си към по-високо качество и елиминиране на грешки в пред-аналитичния етап, МДЛ „ЛИНА” е въвела процес за проследяване и индивидуализиране на всеки биологичен материал чрез уникален за отделните проби баркод етикет. Така се гарантира проследимостта на материала – от неговото вземане, през изработването и подаването му като готов резултат.