Начало » Обществени услуги в Царево и региона » Здравни и лечебни заведения в Царево и региона » Оптика Прима Царево

Оптика Прима Царево

1137

Информация за контакт

Оптика Прима

Царево, ул.Хан Аспарух №39

+359 885 73 97 90

optikaprima@abv.bg

optikaprima.webnode.com

Оптика Прима-Царево

5/5 (4)

Оставете оценка

Работно време

Лятно работно време
Понеделник - Събота09:00 - 20:00
НеделяПочивен ден
Зимно работно време
Понеделник - Събота09:00 - 18:00
НеделяПочивен ден

Очилата се изработват в рамките на деня.

Оптика Прима гр. Царево е ново поколение оптика, предлагаща изключителен асортимент от качествени слънчеви и диоптрични рамки на водещи италиански, немски, датски, полски, френски и испански марки. Високото качество и атрактивно ниската цена я правят предпочитано място. Постоянните промоции са неразделна част от политиката на собствениците.

Тук ще намерите:

– Богат асортимент от рамки за корекционни очила, пълна гама стъкла, очила за работа с компютър, слънчеви очила, меки и твърди контактни лещи и аксесоари за тях.
– Атрактивни цени за високо качество и перфектно изпълнение.

В процеса на работа фирмата е претърпявала прогресивни промени и развитие. Специализирали са се в прецизната изработка и поправка на всякакъв вид очила. Оптика Прима Царево предлага:

  • сменя на стъкла
  • безплатна консултация
  • добро обслужване
  • качествени рамки за очила
  • маркови слънчеви очила
  • аксесоари за очила
  • разтвори за контактни лещи

Слънчевите очила не се носят само заради модата. Има достатъчно медицински мотиви, които могат да Ви подтикнат да сложите тъмни очила. Те са задължителен аксесоар в планината през зимата и на плажа през лятото, когато снегът или водата отразяват слънчевата светлина и усилват вредното влияние на UV- лъчите.

При хората с вродена широка или травматично увредена зеница носенето на слънчеви очила е задължително. Много важен е обаче изборът на слънчеви очила. Сергиите предлагат десетки модели, съобразени с последните тенденции на модата. Те обаче могат да предизвикат сериозни зрителни проблеми.