Информация

Къмпинг „Зона Кракен“ е едно от най-гостоприемните места по южното ни Черноморие. Той се намира в местност Арапя, в боровата гора в южната част на залива, точно на 100 м. от големия плаж. До него стига черен, равен път.

Къмпинг „Зона Кракен“ е категоризиран като къмпинг „една звезда“. Той се простира на площ от 1.5 дка и разполага с 25 места за настаняване на палатки, кемпери и каравани. Няма бунгала, но собственикът е поставил 2 каравани, които могат да бъдат наемани от клиентите в случай, че не разполагат със собствено оборудване.

Гостоприемният собственик, Иво, лично се грижи за всяко едно най-малко удобство на летуващите. На тяхно разположение има електрозахранване и водоснабдяване до всяко къмпинг място, барбекюта за хората, които нямат лично, безжичен интернет и перална машина срещу допълнително заплащане.

Санитарните помещения на къмпинга имат най-безупречния вид по южното Черноморие. Тоалетните са с чистотата ви вкъщи, а при мивките има пълни дозатори за сапун. Единственото, което ще трябва да си вземете от вкъщи е тоалетна хартия. Всеки един душ е захранван от индивидуален бойлер, за да се гарантира денонощното наличие на топла вода. Системата е обезопасена чрез дефектнотокова защита, която предотвратява преминаването на ток по водата при късо съединение или буря. Зоната за миене на съдове се намира на входа на къмпинга, като на нея винаги има поставени веро и гъбичка.

В Зона Кракен се акцентира на хармонията с природата. Гостите оставят личната си музика и говоренето на висок тон отвъд оградата на къмпинга и се стараят да бъдат толерантни към спокойствието на всеки един гост. Дори за общото алейно осветление се счита, че би нарушило същината на къмпингуването, поради което гостите използват лични челници.

На разстояние между 50 м. и 250 м. от къмпинга почиващите могат да намерят ресторант, магазини за хранителни стоки, детски площадки и всички други екстри, които предоставя местност Арапя.

Галерия

Информация за контакт

гр. Царево, к-г Арапя
089 342 1821
Все още няма оценки

Оставете оценка

Оставете коментар

avatar
Подреди по:   най-нови | най-стари | най-гласувани
John

It’s not a good place! The woman who mange it told us that we will have hot water and we can take a shower… but not… we didn’t have any hot water!