Навярно мнозина от вас не успяха да посрещнат Джулай Морнинг – някои не са останали будни, други не са се събудили навреме, трети изобщо не са били по морето или пък не се интересуват, затова ви предлагаме следващата ни галерия от фотографии на морски изгреви с автор Бранимир Начев, с които да наваксате положителната слънчева енергия.

Може би помните този автор – преди време публикувахме друга галерия с негови снимки, тогава черно-бели, от които бяхме не по-малко впечатлени. Този път обаче решихме да покажем Бранимир Начев в друга, по-цветна светлина, а именно тази на изгряващото слънце.

Фотографиите на морски изгреви са нещо любимо за него. Самият той споделя, че е влюбен в изгревите на Царево и че те никога няма да му омръзнат. „Обичам тишината, спокойствието, безвремието и вечността, което морето и изгревите навяват“, казва Начев. Допълва, че любимото му време е именно между 5:30 и 6:00 часа, когато другите все още спят, а той, като един отдаден софтуерен инженер, осъмва на компютъра, вдига поглед и всяка сутрин вижда различни картини на морски изгреви.

„Когато вдигна поглед и видя взрива на изгрева над морето (всеки път различен и страхотен), грабвам първия фотоапарат, който ми е под ръка, защото знам, че това е само миг и той е неповторим“, споделя Бранимир Начев.

Без да губим повече от времето ви в тази неделна утрин, предлагаме на ваше внимание нашата галерия от морски изгреви, с които да стартирате същинската част на летния сезон. Насладете се на техните цветове, насладете се на спокойствието им и очаквайте следващата ни фотогалерия, с която отново ще ви покажем красотите на крайбрежието на Царево и региона!

Галерия

Оставете коментар

avatar