Община Царево се представя блестящо на международната туристическа борса

На откритата 29-та Международна туристическа борса ВАКАНЦИЯ и СПА ЕКСПО Община Царево се представя с обновен щанд и визия – нов каталог, нови пана и украси, въртящ се банер и видео стена на която се прожектират клипове. Там се лансират новите възможности, които общината предлага – за туризъм, отдих, бизнес и развлечения. Лично Министър Трайчо Трайков посети нашия щанд, който е един от най – големите, и си взе пълен пакет рекламни материали.

Община Царево е една от най-красивите и живописни местности в южната част на българското Черноморие. Приказно съчетание на туристически обекти и атракции, които не трябва да бъдат пропускани. Приоритет са възможностите за селски туризъм – притегателно място за всеки, който освен слънце и море желае да срещне и мистиката на планината. Голям интерес бе проявен от страна на тур оператори към маршрути и еко-пътеки в Природен парк „Странджа”, нестинарството в с.Българи, кукерите в с.Кости, аязмите и параклисите.

Културният календар на общината представя много възможности за туристите да присъстват на концерти, фестивали, спектакли, изложби и други творчески изяви. Има интерес за възможно организиране на детски лагери и зелени училища. Щанда е мястото за новите туристически договори-сезон 2012.

29-та Международна туристическа борса ВАКАНЦИЯ и СПА ЕКСПО се провежда за първи път в най – големия изложбен комплекс в София – ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР на бул.Цариградско шосе №147, от 16 до 18 февруари 2012г. ВАКАНЦИЯ и СПА ЕКСПО се организира под патронажа на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, в партньорство с БХРА, БАТА, БТК,АБТТА, Столична община, Съвет по туризъм – София.

Това е най-голямото туристическо събитие в България, предназначено за професионалисти и широка публика, предоставя уникален шанс за представителите на туристическата индустрия от България и други страни да осъществят нови контакти, да предложат своите програми, да сключат сделки.

Оставете коментар

avatar