Фотоконкурсът

За трета поредна година, под егидата на кметство Ахтопол, се организира фотоконкурса „Ахтопол – град на любовта“. Всеки, който иска да се включи в него, може да публикува свои снимки във Фейсбук на адрес: https://www.facebook.com/Ahtopol

Легенда, от поколение на поколение, предава историята, която разказва защо Ахтопол е наречен град на любовта, а именно Агатополис.

Традиционно в конкурса вече участват хора от цялата страна и чужбина, които чрез снимките си показват в различни краища на света красотата на курортния град.

Условия за участие

Всеки участник трябва да хареса страницата на Ахтопол: Град на Любовта / Ahtopol: City of Love във Facebook и да използва приложението „Фотоконкурс – Ахтопол – град на любовта“ за качване на снимка.

Всеки участник има право да качи в галерията една снимка. Победителите ще бъдат определени от жури, след крайния срок за участие на 15 септември 2014 г. Своята оценка за кадрите ще дадат представители на кметство Ахтопол и професионалисти в сферата на фотографското изкуство.

Организаторите уточняват, че инициативата е за авторска фотография и кадрите, за които се установи, че не са заснети от съответния участник, ще бъдат изтривани от галерията.

Изискванията към снимките

  • да отговарят на зададената тема от конкурса;
  • да не са били награждавани в други фото конкурси;
  • да имат минимален размер 1024 пиксела (по хоризонтала) и до 2 мб;
  • да не са били подлагани на груби манипулации със софтуер за обработка на изображения, като допустимите корекции са crop, levels, color balance, sharpen и unsharp mask;

Награди

Тази година за участниците са предвидени следните награди:

  • Първо място: Круиз за двама с лодка от Ахтопол до с.Резово и пикник в красивия залив на местността „Липите“
  • Второ място: Карта памет 64GB Class 10+
  • Трето място: Дигитална фоторамка

Оставете коментар

avatar