Обсъдиха проблемите на Ахтопол, жителите искат готов пътя Царево-Резово

Вчера от 17.00 часа в читалище „Христо Ботев“ – Ахтопол се състоя обсъждане на проблемите на града с представителите на Общинска администрация – гр. Царево и жителите. Кметът на Община Царево – инж. Георги Лапчев, зам.кметът – Васил Каридков, Секретарят – Мария Конярова, Кметът на гр. Ахтопол – Атанас Желязков и част от администрацията бяха на място за срещата.

Един от основните въпроси, който се повдигна беше за пътят Царево – Резово. Не се дадоха гръмки обещания за неговата направа, но се намекна от ръководството, че в момента е най-близко от когато и да е били до неговото изпълнение. В най–скоро време ще заработи и фронт–офис в Ахтопол за улеснението на гражданите.

Обсъдиха се също така пораженията от бурята, връхлетяла през зимата и отпуснатите средства за ремонт на засегнатите места. Добрата работа между двете администрации спомага за развиването на проекта за воден цикъл на гр. Ахтопол.

Ще бъде ремонтиран пътят в Ахтопол между двете бензиностанции, който е част от републиканската пътна мрежа, като това трябва да стане преди сезона.

Като цяло срещата премина много добре, ръководството отговаря на всякакви въпроси и държеше да се знае какво се случва и какви цели преследва Община Царево и в частност Ахтопол.

Оставете коментар

avatar