Стартира обучението в Центъра за музикално и естетическо възпитание в Царево

В музикалната школа тази седмица ще се проведат първите уроци по пиано, солфеж, поп и класическо пеене и гайда. Кметът Община Царево пожела успех на преподавателите и техните първи ученици. На територията на общината винаги са се раждали таланти и са популяризирали името и.

Записалите се за обучение в школата са от различни възрасти, търсещи досег с изкуството. Работата с най-малките дава надежди, че техният талант може да бъде развит от най-ранна възраст и да постигнат значителни успехи. Няма да закъснеят и изявите им пред местна публика. Преподавателите са си поставили за цел в най-кратки срокове да покажат напредък в работата със своите възпитаници. Това е само началото на тази инициатива на местната администрация, а очакванията са да има още желаещи, да се разшири обхвата на изучаваните музикални инструменти, както и да се привлекат нови преподаватели.

Привилегия за общината, е че разполага с местни кадри – професионални музиканти и музикални педагози с дългогодишен опит в работата с деца и активна кариера. Те станаха съпричастни на идеята да бъдат насърчени и подпомогнати местните таланти и да предадат опита си на всички желаещи да обогатят своята музикална култура. Целта на школата е да развие таланта на деца и възрастни, търсещи удоволствие в сферата на музиката, както и да даде по-професионални познания и възможности.

Ако обичате музиката и мечтаете да пеете и свирите като любимите си изпълнители, уроците в „Център за музикално и естетическо възпитание“ ще ви помогнат да усвоите музикална подготовка. Продължава набирането на кандидати. Всички желаещи, без ограничение във възрастта, могат да се запишат за обучение на тел: 0590 / 5 50 29 и 5 50 30 в работни дни. Уроците се провеждат в сградата на бившото ОДК – ул. Хан Аспарух. Осигурени са необходими музикални инструменти за репетиции.

Оставете коментар

avatar