Продължава фото конкурса

Продължава фото конкурса „Община Царево в снимки“ като част от дейностите по проект – „Срещата на морето и природата с туризма“ по Програма за трансгранично сътрудничество България – Турция. Проектът се изпълнява от Община Царево, в партньорство със „Съюз за предоставяне на услуги на селата“ към Областна управа гр. Люлебургаз, Турция.

Целта на конкурса е участниците – любители фотографи да представят една различна гледна точка, свързана с природата, както и с културните и туристически забележителности, намиращи се на територията на Община Царево. Целта на проекта е да бъдат представени кадри от досега на човека с природата, хармонията, която носи тя, както и усещанията за едно тайнствено и по-различно място, което е нашата община.

Община Царево, като една от туристическите дестинации в България, кани всички фотографи да вземат участие в проекта и конкурса. Нека всички желаещи да се включат и да изпращат своите снимки, показващи красиви места, забележителности, събития и всичко останало, което смятат, че си заслужава да се види на територията на общината. Фотографите трябва да приложат кратък текст, описващ какво е показано на снимката, къде е направена и кой месец от годината е.

Участниците в конкурса „Община Царево в снимки“ ще могат да се включат във фото изложба и фестивал, които ще бъдат реализирани на реконструираната панорамна крайбрежна алея от моста на река Черна до подхода към пътя за кв. Василико, която също е част от дейностите по проекта. Отличените фотографии ще бъдат включени в албум със снимки, представящ красотата на нашия регион. При отпечатване на фотографиите в албума, Община Царево ще публикува имената на техните автори под всеки един фотос. Трима от участниците в конкурса ще получат възможността да участват във фестивал в гр. Люлебургаз, Турция и да се срещнат със свои колеги фотографи.

Допълнителна информация за регламента, както и формуляра за участие в конкурса ще намерите на официалната страница на Община Царево – www.tsarevo.org. Предложения ще се приемат до 31.07.2015г. Формулярът за участие в конкурса и снимките изпращайте на адреси: tsarevo@gmail.com и tzarevo@gmail.com.

Ваша е възможността именно сега чрез този фото конкурс да покажете с какво дестинация Община Царево Ви впечатлява като атрактивна туристическа дестинация!

Свали регламент Свали формуляр за участие

Оставете коментар

avatar