Общинската администрация в Царево уведомява, че във връзка с аварийното състояние на пътен надлез „Ченгене скеле“ над републикански път II-99 „Бургас – Созопол – Царево“, при км 3+453 се предвижда извършване на ремонтно – възстановителни работи по съоръжението.

Ремонтните дейности ще започнат на 20.03.2017 г. (понеделник) и ще продължат 75 дни до 02.06.2017 г. (вторник). По време на ремонта ще се въведе ограничение на движението на МПС по път II-99, в участъка на съоръжението. Ограничението ще бъде в зависимост от това в кой отвор на съоръжението се работи, а именно:

– При работа в средния отвор – Затваря се директното трасе на II-99, като движението на МПС в посока „Бургас – Созопол“ и „Созопол – Бургас“ ще се извършва по съществуващите успоредни връзки на съоръжението (за Рибарското селище и за вилната зона).

– При работа в двата крайни отвора – Ще се възстанови движението по път Н-99 и ще се затворят десните директни връзки на възела.

Пътят върху съоръжението ще бъде затворен по време на изпълнението на ремонтно-възстановителните работи, като движението към Рибарското селище и вилната зона ще се осъществява чрез обръщане на пътен възел с път I-9 „Крайморие” при км 0+00 и пътен възел с път III-992 (с.Росен) при км 6+400.

Оставете коментар

avatar