Царево показва културен календар и нови туристически обекти на изложение в Бургас

Богат културен календар, нови туристически обекти и екомаршрути ще покаже община Царево по време на туристическа борса „Вашата ваканция“ в Бургас. Събитието ще се проведе на 12 и 13 април в изложбен център „Флора“ в Бургас.

Царево и регионът ще бъдат представени на уникален дизайнерски щанд с морска тематика. От общината очакват както посетители, търсещи добри оферти за почивка в страната, така и представители на туристически фирми. Освен обща информация за фестивалите през годината и местните забележителности, презентацията на района ще включва също примери за добри практики и политики от опита на община Царево в развитието на туристическите продукти, възможностите за вътрешен туризъм и обучаването на кадри за сектора.

Припомняме, че това не е първият път, в който Царево участва на изложението. Общината разполага с богати ресурси за развитие на туризъм – както на масов, така и на алтернативен (селски, екологичен, екстремен, културно-познавателен и т.н.)

Туристическата борса „Вашата ваканция“ се провежда за 16-и пореден път и се организира по инициатива на Бургаска регионална туристическа асоциация под патронажа на Министерството на туризма, областния управител на област Бургас и община Бургас.

Оставете коментар

avatar