Ахтопол отпразнува празника си

Тази събота за втора поредна година жителите и гостите на Ахтопол посрещнаха празника на града на площада пред кметството. Доброто настроение бе гарантирано от богатата и разнообразна програма, с която организаторите задоволиха всеки вкус.

Денят започна, разбира се, с изненади за най-малките, за които първи юни бе двоен празник. След конкурса „Рисунка на асфалт” всички получиха подаръци, а специалният гост Белослава награди и три от най-инициативните и умни деца в града.

Програмата продължи с изпълнения на самодейците от читалище „Хр. Ботев”, гр. Ахтопол, а в истинска атракция се превърнаха прелестните момичета от мажоретен състав гр. Карнобат, които следвани от духов оркестър, преминаха с марш по главната улица. Певица Катя Георгиева и оркестър „Странджанци” пък показаха красотата на българската народна музика и станаха повод за завихрилите се хора.

Изненадата на вечерта бе рок концертът на групата Rockup. Момчетата от бандата предизвикаха фурор и успяха да грабнат дори и по-старото поколение с вечните класики в жанра.

Черешката на тортата бе уникалното пиро-шоу, което озари ахтополското небе и завърши един изпълнен с емоции ден с аплодисменти.

Оставете коментар

avatar