Два златни и един бронзов медал за Клуба по борба „Крали Бимбалов“ гр. Царево

През месец март състезателите от Клуба по борба „Крали Бимбалов“ гр. Царево успяха да извоюват два златни и един бронзов медал.

На Държавно лично първенство за деца, състояло се на 16 и 17 март в гр. Сливен, децата от клуба мериха сили с около 250 участници, разпределени в различни категории.

В категория 47 кг. представителят на царевския клуб Димитър Рачев за пореден път разби конкуренцията и стана Републикански шампион за 2017 год. Това е поредна победа за състезателя, който претърпя контузия и въпреки това успя да се възстанови и да покаже отлични резултати.

На 26 март 2017г. представителите на клуба по борба се завърнаха от Международния турнир „Динко Петров“, състоял се в Стара Загора. Състезателите от Клуба по борба „Крали Бимбалов“ гр. Царево донесоха поредния златни медал, който този път бе за Кристислав Радев, категория +100 кг. и бронз за Златко Митев, категория 63 кг.

Треньорът на клуба Стоян Рачев сподели, че е изключително доволен от представянето на състезателите и продължава да полага усилия, за постигане на същите високи резултати на следващите турнири през месец април, който ще се състоят в гр. Бургас и гр. Кюстендил.

Оставете коментар

avatar