Попски плаж в град Царево

Фирмата „Казака-2016“ ЕООД е определена за наемател на Попския плаж в Царево, съобщиха от Министерството на туризма. Дружеството е единственият участник, който се е явил на проведения втори търг с тайно наддаване за плажа, след като първият опит се оказа неуспешен поради липса на кандидати.

Управител и собственик на „Казака-2016“ е 31-годишният Пламен Тодоров от Царево. Справка в Търговския регистър показва, че фирмата е нова – учредена е на 29 септември миналата година със седалище на ул. „Рене Шарон“ № 3 в морския град. Предметът ѝ на дейност включва вътрешна и външна търговия с всякакъв вид стоки; търговско представителство и посредничество; външнотърговски сделки; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; земеделие; животновъдство и др.

Тодоров ще плаща годишна наемна цена за плажа в размер на 3000 лв. с ДДС. Той е задължен да предлага чадърите и шезлонгите на цена от 5 лв. за 1 брой за целия 5-годишен срок на договора.

Новият наемател на Попския плаж в Царево има 14 дни срок да внесе едногодишната наемна сума, в противен случай ще се смята, че се отказал да стопанисва обекта.

„Попски плаж – север 5“ в Царево е разположен върху 9634 кв.м земя, като активната му площ е 3238 кв.м. Бреговата му ивица е дълга 508 метра. Именно до него се намира прочулият се и останал недостроен комплекс „Коста дел Кроко“ (Бряг на крокодила).

Оставете коментар

avatar