Спортни успехи за състезателите по борба от Царево и футболистите от Ахтопол

Състезателките от спортен клуб по борба „Крали Бимбалов“ – гр. Царево, с ръководител Стоян Рачев, участваха в шампионат за момичета, кадети и девойки „Държавно лично първенство“ в гр. Горна Оряховица. Дамското първенство по борба се провежда от 2016 г. насам.

Момичетата от „Крали Бимбалов“ се класираха на второ място и се завърнаха със сребърен медал в категория до 40 кг., който беше спечелен от Галя Тодорова от гр. Ахтопол.

В неделя (28.01.) в Приморско се състоя поредният кръг от футболния турнир „Купата на Кмета“. Това е петото издание на турнира, който трае два месеца. Участие вземат осем отбора от Приморско, Ясна поляна, Созопол, Царево и Равна гора.

Двубоят между отборите на Ахтопол и Равна Гора завърши в полза за Ахтопол с 5:3. Приморският отбор пък падна от Ахтопол с 5:1 по-рано в турнира.

До момента са изиграни четири мача, от които отборът на Ахтопол има в актива си три победи и една загуба. Отборът на Царево засега има една победа и две загуби. До края на турнира остават още три кръга. В тях отборът на Ахтопол ще се срещне с отборите на Ясна Поляна, „Ропотамо“ – Приморско и Царево – Ветерани. Мачовете ще се провеждат всяка неделя в спортната зала на град Приморско. Всички фенове могат на място да подкрепят любимия си тим.

Оставете коментар

avatar