Община Царево ще се включи със свой щанд във водещото за туристическата индустрия изложение Ваканция/Спа Експо. То ще се проведе от 14 до 16 февруари в Интер Експо Център, София.

Ваканция/Спа Експо събира заедно професионалистите в туризма, като им дава възможност да разширят мрежата си от партньори и клиенти, както и да се срещнат със специалисти във всички сектори на бранша от цял свят. Ежегодно участие в изложението вземат повече от 350 фирми изложители и над 20 000 заинтересовани от туристическата индустрия – участници, посетители и гости. Това ще бъде петото издание на форума, а участниците ще разполагат с 3 изложбени зали, като щанда на община Царево ще се намира в третата. Щандовете дават възможност на изложителите да популяризират своята дестинация чрез атрактивна презентация, аудиовизуални материали, брошури и др., които да привлекат целевата аудитория по време на събитието.

В края на събитието ще бъдат раздадени и годишни награди на Ваканция/Спа Експо, за които може да бъде номиниран всеки участник. Сред категориите са Иновационен проект в туризма, Еко проект на годината в туризма, Благотворителен/Социален проект на годината, Активно популяризиране на туристическа дестинация, Награда за представяне по време на изложението и др.

Община Царево се включва в изложението вече няколко поредни години. От Кметство Ахтопол също поканиха всички желаещи собственици на бизнес от града да представят своите рекламни материали в кметството, за да вземат участие в изложението. Хотелиерите могат да оставят своите брошури и флаери на рецепцията на кметството до 12.02. включително.

Оставете коментар

avatar