Начало Новини от Царево и региона Танцьорките от клуб "Съншайнс"- Царево ще участват в концерт в Бургас

Танцьорките от клуб „Съншайнс“- Царево ще участват в концерт в Бургас

102
0
Танцьорките от клуб

Малките танцьорки от клуб „Съншайнс“ гр. Царево ще се включат в мащабен концерт в Бургас в Световния ден на танца – 29 април. Той ще се състои в сградата на Операта от 18:00 ч., а инициативата е на Балетна школа „Марина Змеева” към Танцово студио 29 – Бургас.

Балерините на школата, които могат да се похвалят с международни участия, ще бъдат звездите на сцената, но те са избрали да споделят професионалния си празник с децата от други танцови клубове от Бургас, Царево, Китен и Приморско.

Ще се включат също така и ученици от Национално училище за музикално и сценично изкуство „Проф. Панчо Владигеров” – гр. Бургас: Натали Иванова, Иванина Иванова, Киара Маджарова, Полина Иванова, Христиана Въжарова и Събина Косева.

Освен преподавател по балет Марина Змеева, която е организатор на концерта, е и хореограф именно на царевския танцов клуб „Съншайнс“, заедно със своята колежка Ива Петрова. В началото на месеца те се включиха в Международния танцов турнир „Sofia Dance Fеst”, където завоюваха 19 приза от общо 25 представени танца – шест първи, осем втори, три трети и две четвърти места в стиловете класически балет, латино шоу и зумба във възрастови категории до 7г., 8-11г. и 12-15г.

Ива Петрова е преподавател и в школата по танци в Приморско, която също носи името „Съншайнс“.

Билетите за концерта вече са пуснати в продажба на касата на Операта в Бургас.

Оставете коментар

avatar