Победителите в конкурса
Победителите в конкурса "Красив и уютен двор" ще могат да видят градините и дворните си пространства в новият брой на списание „Къща и градина”.

За втора поредна година Община Царево организира конкурс „Красив и уютен двор“. Идеята е да се стимулира желанието в повече хора за поддържане и разкрасяване на собствените им домове и имоти.

Желаещите да участват следва да изпратят снимка(и) на поддържана от тях цветна градина или дворно пространство, намиращи се на територията на Община Царево. Всяка снимка трябва да е придружена с имена и данни за контакт (телефон, e-mail), както и адрес на заснетото място. Снимките могат да се изпращат на e-mail: oktzarevo@abv.bg или в Дирекция Култура и образование в сградата на общината.

Крайният срок за желаещите е 10.06.2014 год., след което ще бъдат връчени награди за най-красивата градина или двор. Победителят ще бъде обявен от безпристрастното жури до края на месец юни. Подаръците за победителите ще са свързани с екологичното поведение и екологочно събиране на отпадъци. За допълнителна информация: тел. 0590 / 5 50 30.

Оставете коментар

avatar