Царево избра

Конкурсът „Мини Мис и Мини Мистър“, запазена марка на актрисата Илиана Балийска, отново събра на 29 юли малките и пораснали сладури от Царево в полуфинала на XVI Национален Конкурс-Фестивал „Малки Големи Таланти“. Илиана Балийска вече 16 години талантооткривателства и шоуто й традиционно е в културния календар на Царево.

Повече от 60 мини госпожици и мини господа от 3 до 12 години се изявиха без ограничения в сценичните изпълнения. В детскоградинската възрастова група с титлата „Мини Мис“ Царево се окичи 7-годишната Стефания Стоянова от Царево. Титлата „Мини Мистър“ в първата възрастова група спечели Виктор Пальов, на 6 години, също от Царево. При каките и батковците-ученици, аплодисментите на публиката избраха за „Мини Мис“ Царево 2014 мини актриса от Царево Ния Петрова, на 10 години. От талантливките, гости на Царево, лентата окичи мини певицата Симона Пеева на 10 години от София. При мини мъжагите „Мини Мистър“ стана 7-годишния Стоян Скулиев от Царево.

30 таланта бяха номинирани да представят Община Царево в Есенното издание на XVI Национален Телевизионен Конкурс „Мини Мис и Мини Мистър“ на 20 септември в Националния Дворец на децата-София, който ще се излъчва от края на м.септември по Евроком и EKids! За всички мини сладури имаше много награди от екипа на шоуто и много аплодисменти от зрителите. Освен подаръците, призьорите получиха и дипломи. За тези, които не успяха да преодолеят сценичната треска остана утешението, че винаги има нова възможност – догодина по същото време и на същото място.

И на мен, и на моя екип, прави впечатление, че всеки следващ път в Царево е все по-успешен като талантооткривателство! Нивото този път беше много по-високо от предишните, а Талантиадата – много впечатляваща! Очаквам медали, корони и купи от Националния Конкурс-Фестивал в София да са за мини сладури от шоуто в Царево!, не скри възторга си актрисата Илиана Балийска.

Оставете коментар

avatar