В Царево отваря врати Център за музикално и естетическо възпитание

Целта на школата е да развие таланта на деца и възрастни, желаещи да се развиват на музикалното поприще. Да обогати музикалната култура, както и да даде по-професионални познания и възможности. Ако обичате музиката и мечтаете да пеете и свирите като любимите си изпълнители, уроците в „Център за музикално и естетическо възпитание” ще ви помогнат да усвоите музикална подготовка.

Педагозите ще ви насърчават и подкрепят в търсенето на вашия индивидуален стил чрез собствена интерпретация, импровизация и ярко сценично присъствие. Екипът на центъра за музикално и естетическо възпитание с музикална школа се състои от професионални музиканти и музикални педагози с дългогодишен опит в работата с деца и активна кариера. Школата дава възможност за обучение по пиано, акордеон, тромпет, гайда, солфеж, поп и класическо пеене – всички компоненти необходими за изграждането на един изпълнител.

Уроците ще се провеждат в сградата на бившето ОДК – ул.Хан Аспарух. Осигурени са всички необходими музикални инструменти за репетиции.

Всички желаещи, без ограничение във възрастта, могат да се запишат за обучение на тел: 0590 / 5 50 29 и 5 50 30 в работни дни. Първите уроци ще стартират от месец януари 2015 г.

Резюме за преподавателите:

Красимира Костова – пиано и солфеж
Музикално образование – оперно и симфонично дирижиране в Санкт Петербург, Директор на Бургаска опера, Диригент на оперно-симфоничен оркестър към Бургаската опера, Носител на награда на Съюза на българските музиканти

Димитър Баджев – акордеон, солфеж, поп и класическо пеене
Музикално образование – Висша музикална академия Пловдив. Хоров диригент, музикален педагог

Филип Филипов – гайда
Музикално образование – Средно музикално училище в Широка лъка, инструмент гайда, инструменталист в ансамбъл

Жеко Кабадиев – тромпет и солфеж
Музикално образование – Средно музикално училище гр. Бургас. Ръководител на Духов оркестър гр. Царево

Оставете коментар

avatar