Вело Царево представя годишния си спортен календар

Клуб „Вело Царево“ ще представи своя официален спортен календар за 2018 г. Събитието ще се състои на 08 февруари от 17:30ч. в залата на Общински исторически музей – Царево.

Освен представянето на календара си, от клуба ще разкрият и в кои надпревари ще вземат участие през предстоящата година. На събитието ще бъде представено видеото „Рибовело 2017”, което отразява участието на „Вело Царево“ в Рибния Фест.

Официалните членове на клуба са около 20, но ентусиастите, които се присъединяват към всяко състезание, са доста повече. Благодарение на активната дейност на клуба, колоезденето се популяризира сред жителите на града и все повече деца и младежи желаят да се присъединят.

През изминалата година клуб „Вело Царево“ се включи в множество състезания, също така бе и организатор на местни надпревари и активен участник в повечето обществени прояви в града. Сред инициативите на местните колоездачи бяха „Царевска лига”, „Огнените пътеки на Странджа”, „Предизвикай Странджа” и др. Какво планират за настоящата година предстои да разберем в четвъртък.

Оставете коментар

avatar