Резултати от третият турнир за купата на кмета 2014
Шампион в третият турнир за купата на Кмета стана отборът на Ахтопол, който във финалната среща победи отбора на Царево с резултат 7-4.

На 3 май в град Ахтопол се проведе третият турнир по футбол за Купата на Кмета 2014.

Шампион стана отборът на СК „Черноморец-Ахтопол“ – мъже, който във финалната среща победи отбора на Царево с резултат 7-4. След края на финалната среща, под аплодисментите на публиката, най-добрият играч на домакините от Ахтопол – Жулиан Иванов вдигна триумфално Купата на кмета, връчена му от кмета на град Ахтопол инж. Атанас Желязков.

На трето място се класира отборът на полицаите от гр. Царево, които в мача за бронзовите медали победиха отборa на СК „Черноморец-Ахтопол“ – младежи.

В турнира при мъжете взеха участие и отбори от Бургас, Приморско, Царево и Ахтопол. Мачовете при мъжете и при децата предложиха много емоционални моменти на публиката, която през деня изпълни пространството около игрището по мини футбол и надхвърляше 200 души. Всички участници бяха наградени лично от кмета инж. Атанас Желязков, който се включи в турнира и като състезател. За най-добрите играчи и отбори, бяха подсигурени индивидуални награди, грамоти, купи и медали. Спонсорът на СК „Черноморец-Ахтопол“ – фирма „Неополис“ осигури парични награди за шампиона и вицешампиона на турнира.

За най-добър играч, в този турнир за купата на Кмета, беше избран 12-годишният Краси Лефтеров от отбора на Приморско, който игра като равен при мъжете и показа завидни умения. Приза за голмайстор спечели Мирослав Ламбов от Царево. За най-добър вратар беше избран Мариян Тодоров от Царево, който благородно реши да предостави наградата на 15-годишния талантлив вратар на Ахтопол – Атанас Иванов.

Галерия със снимки може да разгледате във Facebook страницата на кметство Ахтопол.

Кметството в Ахтопол благодари на всички, които станаха част от този футболен празник: зрителите и гости на турнира, състезателите, водещият Атанас Михайлов, съдиите Георги Гочков и Стоян Илиев, реферите на финалните срещи- професионалните арбитри Георги Виделов и Димчо Кацаров и на всички останали, които помогнаха при организацията и провеждането на турнира.

Оставете коментар

avatar